آیا اختلافات کارگردان و تهیه کننده سریال ازازیل حل خواهد شد؟ رضا صادقی در بیمارستان بستری شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) «ورود آقایان ممنوع» شنبه به صحنه تئاتر می‌رود اهدای عواید نمایشگاه نقاشی شاگردان تارا بهبهانی به کودکان محک معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: خدمت و خادمی به زائران کاری بین‌المللی است هنرمند گرافیست هنر انقلاب اسلامی: نیاز به بازتولید اندیشه شهید آوینی داریم آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش ششم) حکمت‌های هزارساله | نگاهی به کتاب «دانش و رامش: شاه بیت‌ها و شاهکار‌های شاهنامه» مینی سریال غرور و تعصب ساخته می شود فیلم‌برداری قسمت جدید فیلم انتقام‌جویان آغاز شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ حضور سرزده رئیس‌جمهور در وزارت فرهنگ و ارشاد + عکس آغاز فرایند داوری پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران انتشار «مثنوی معنوی» مولانا در قطع جیبی دلیل محکومیت شهره قمر، بازیگر سینما، چیست؟ + عکس ساخت یک اقتباس سینمایی از رمان کیمیاگر «پائولو کوئلیو»
سرخط خبرها

استقبال کم‌نظیر از اولین کنسرت عرفان طهماسبی | بلیت‌هایی که در کمتر از ۱۵ دقیقه تمام شد!

  • کد خبر: ۲۳۳۸۰۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
استقبال کم‌نظیر از اولین کنسرت عرفان طهماسبی | بلیت‌هایی که در کمتر از ۱۵ دقیقه تمام شد!
بلیت اولین اجرای صحنه‌ای عرفان طهماسبی در کمتر ۱۵ دقیقه به فروش رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، بلیت‌فروشی اولین اجرای صحنه‌ای عرفان طهماسبی در سایت «هنرتیکت» برگزار شد و این خواننده توانست در کمتر از ۱۵ دقیقه، تمامی بلیت‌های کنسرتش را به فروش برساند.

قرار است کنسرت‌های این خواننده در تهران تا قبل از آغاز ایام محرم تمدید شود تا علاقه‌مندان بیشتری بتوانند تجربه حضور در اولین اجرا‌های او را داشته باشند. این هنرمند قرار است طی ۴ شب و ۸ سانس میزبان بیش از ۲۰ هزار نفر از مردمی باشد که برای اولین بار قرار است با او در تهران هم‌صدا شوند.

منبع: فرهیختگان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->